Header Bild

Datorsupport Telefonsupport Fjärrhjälp
eller IT Support


Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support alla dagar i veckan 398 kr / 30 min

Med fjärrhjälp IT Support löser jag ditt problem snabbt och smidigt


Vad är Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support?
När du har problem med någon av dina datorer, telefoner, surfplattor eller nätverk. Kan jag erbjuda dig IT Support med fjärrhjälp. Oavsett var du bor kan jag snabbt och enkelt upprätta en förbindelse till din dator, smartphone eller surfplatta via internet och fjärrstyra denna för att hjälpa dig med felsökning och avhjälpning av fel. Med 35 års erfarenhet och ständig uppdatering på området löser jag de flesta problem med din dator, smartphone, surfplatta, skrivare, internet eller ditt trådlösa nätverk.

Fjärrsupport passar dig som inte vill lägga tid och energi på att lösa datorproblem själv utan vill använda din energi på andra saker.

Du behöver inte kunna något om datorer, telefoner eller surfplattor när du ringer mig. Du blir vägledd lugnt och tålmodigt hur du skall göra för att låta mig koppla upp till din dator eller smartphone säkert och lösa dina problem. Mina kunder är mellan 16-92 år. För att underlätta för dig och så du får snabbast hjälp. Ring när du sitter vid datorn och är redo. Det är omöjligt för mig att komma ihåg ditt problem om du ringer i förväg och vill ha svar.

Fjärrsupport har jag hållit på med sedan 2002 och är van vid kunder som inte tycker datorer, telefoner eller surfplattor är intressant eller roligt.

Startar din dator inte alls.
Då gör jag en felsökning och försöker att fastställa felet och om det är lönt att laga. I bästa fall ca 50% får jag även igång din dator. Fast pris för dator som inte startar när du ringer är 398 kr.

Lite personlig information om mig

Spelar ingen roll var du bor. Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland, Kiruna, Ystad, Stockholm, Gotland, Göteborg eller utomlands.

Det ingår alltid dom bästa open source programmen helt gratis
(säg till när du ringer så installerar jag dom åt dig.)

VirusprogramGratis Virusprogram 5 år
Ordbehandlingsprogram
Gratis Ordbehandlingsprogram
Fotoprogram
Gratis Fotoprogram
installerar jag dom åt digDessutom installerar jag dom åt dig om du vill

datorer, telefoner, surfplattor

IT Support, Telefonsupport eller fjärrhjälp 398 kr / 30 min.
När vi är klara skickar jag ett inbetalningskort till dig.Du kan även välja att få ett e-postmeddelande eller SMS med betalningsuppgifter. Då sparar vi papper, transporter och i slutändan hjälper det vår miljö. Det går även bra att Swisha.
Du bör Swisha beloppet inom en timme efter vi avslutat vårt samtal.


Det är lätt att tänka att små, enskilda insatser för miljön inte spelar någon roll. De märks väl ändå inte i det stora hela, eller? Självklart kan ingen på egen hand vända utvecklingen men om alla bidrar med sin del kan vi göra det tillsammans!

Minsta debitering är 15 minuter. 

swish

Telefonnummer till Datorsupport Telefonsupport
Klicka här för att ringa mig: 076-245 33 44

Mina Öppettider

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar

08:00-20:00
09:00-18:00
09:00-18:00


Här nedan är några exempel på lösningar som jag snabbt och smidigt kan hjälpa till med över Telefon, IT Support eller Fjärrhjälp

 

Krånglande skrivare
Hittar din dator inte skrivaren eller blir det bara blanka utskrifter. Oavsett vilket fel det är så löser jag det i de flesta fall med fjärrhjälp.

 

Virusdrabbad
Allt flera och smartare virus skapas dagligen, se till att hålla dig skyddad! Har Du blivit smittad kan jag hjälpa dig med sanering . Även spionprogram (sk. SpyWare, Adware).


Långsam Dator

Får du gråa hår av din långsamma dator? Få saker orsakar så mycket stress som en dator som jobbar alldeles för långsamt. Omstarter som tar flera minuter, dokument som tuggar i evighet innan de öppnas och fönster som ekar tomma i många irriterande minuter. Din dator behöver troligtvis en rejäl servicegenomgång och optimering.


Email konfiguration eller ny e-postadress
Jag hjälper till med inställning av din e-post eller ordnar en ny e-postadress åt dig. Du har glömt lösenordet till din e-post.

 

Word, Office 365, Outlook
Har du problem med att installera eller aktivera Office 365.

 

Dropbox, OneDrive Google Drive
Har du problem med någon molntjänst eller vill lära dig hur dom fungerar.
Oavsett vilket så hjälper jag dig.


Uppdatera drivrutiner

Om det är problem med någon hårdvara till exempel skrivare, tangentbord, ljudenhet, grafikkort. Kan det bero på att drivrutinerna behöver uppdateras. Drivrutiner är små program som ser till att datorns hårdvarukomponenter kan kommunicera med operativsystemet. Jag har tillgång till de flesta drivrutiner oavsett datormodell.

 

Säkerhetskopiera viktiga dokument och bilder
Att göra en säkerhetskopia till molnet har många fördelar. Själva säkerhetskopieringen sköts automatiskt i bakgrunden, utan något bekymmer.
Jag visar dig hur du säkerhetskopierar alla dina viktiga filer snabbt och enkelt till molnetAntivirus program hjälp med installation
Jag kan hjälpa dig att välja rätt virusprogram och installera det riktigt.

logotyp antivirusprogram


Gör din dator säker för Virusatacker

Ett flertal länder är drabbade och däribland Sverige. I detta fall är det en ny variant av WannaCry som låser dina bilder och dokument. Har du din dator som arbetsredskap är det extra viktigt att den är rätt skyddad. Ring mig så gör jag din dator säker.

 

Installation trådlöst nätverk / Felsökning
Det blir allt vanligare att bredband kopplas upp med trådlöst bredbandsmodem eller router. Och det är inte konstigt med tanke på hur bekvämt det är att dela internet med flera datorer i hushållet och även filer och mappar på datorerna. Jag ser till så ditt Nätverk blir krypterat, säkert och med den bästa och snabbaste krypteringen.

 

Problem med Facebook, Outlook, Skype
Jag hjälper dig när du kört fast eller något av ovanstående program bråkar med dig.

 

Klicka här för att ringa mig: 076-245 33 44 

 

Sidan kan inte visas
Händer det ofta när Du surfar att Du får upp en tom sida med texten ”sidan kan inte visas”. Då behövs troligen en inställning och optimering av Brandväggen, webbläsaren, operativsystemet och datorn.

 

Föra över filer från en gammal till en ny Dator
Det finns många saker som måste flyttas när du köper ny dator t.e.x dina dokument, bilder mm. Om du inte tar med dig dina gamla mejl är de borta för evigt. Om du inte sparar dina bokmärken får du lägga in dem på nytt. Jag hjälper dig så överföringen går snabbt och enkelt.

 

Totalkrasch / Raderad data
Data som du har tagit bort från hårddisken genom någon olycka, till exempel ditt bildarkiv, kundregister, mp3-filer, videofilmer, Word dokument, bokföring kan jag i de allra flesta fall få tillbaka.

 

Uppkoppling mot Internet
Oavsett om Du använder dig av modem, bredband eller fiber så finns risken för intrång och att någon kommer åt känslig information på din dator. Jag hjälper dig med installation av virusprogram och brandvägg.

 

Har din dator fått Polisviruset
Detta är en bluff och du har råkat ut för det så kallade polisviruset "Trojan.Ransomware". Det är ingen som har gjort någon personlig attack mot dig utan du har bara råkat bli ett slumpmässigt offer för det här viruset. Så här ser det falska polisviruset ut klicka här

 

Du ser popup-reklam hela tiden
En del oönskad programvara bombarderar dig med popup-annonser som inte är relaterade till en viss webbplats som du besöker. De här annonserna är ofta reklam för pornografiska eller på annat sätt stötande webbplatser. Om du får se popup-reklam så snart du slår på datorn, eller när du inte ens är ansluten till Internet, så kan du ha spionprogram eller andra oönskade program på datorn.

Kom igång hjälp med Windows 10
Få hjälp med hur du kommer igång med Windows 10. installation, nätverk, säkerhet, e-post och mycket annat.


Köpt ny hårdvara eller program
Jag hjälper till om Du har problem med installationen
t.ex. skrivare som behöver kopplas in.
 

Telefonsupport eller fjärrhjälp 398 kr / 30 min.
När vi är klara skickar jag ett inbetalningskort till dig.Du kan även välja att få ett e-postmeddelande med betalningsuppgifter. Då sparar vi papper, transporter och i slutändan hjälper det vår miljö.

Minsta debitering är 15 minuter. 

Mina Öppettider

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar

08:00-20:00
09:00-18:00
09:00-18:00

Telefonnummer till IT Support Fjärrhjälp

Klicka här för att ringa mig: 076-245 33 44


Spelar ingen roll var du bor. Stockholm, Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland, Kiruna, Ystad eller Stockholm, jag hjälper dig med Telefonsupport, Fjärrhjälp, IT Support, Datorsupport.

Stockholm

 

▲ Till sidans topp

Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support